hu Magyar

  • hu

Pénznem : Ft‎

Kőzetgyapot

Természetes, tűzálló, kiváló páraáteresztő képességű szigetelőanyagok

Reflexív anyagok

Alumínium és kasírozott fóliák különböző felhasználási területekre.

Armacell

Armaflex, Tubolit csőhéjak, szivacstáblák, öntapadó csíkok, ragasztók széles választékban.

Gépészeti szigetelés

Széles körű termékválaszték technológiai szigetelésekből, mint pl alukasírozott lamellek, dróthálós gyapotok, csőhéjak.

Isocentrum EPS homlokzati hőszigetelőrendszer

15 termék található a kategóriában.

Az alábbi terméklistát legjobb tudásunk, és tapasztalataink szerint állítottuk össze, ezért természetesen nem rendelkezik semmiféle "rendszerbevizsgálással", viszont elemei külön külön és egyben is tökéketesen megfelelnek az ETICS homlokzati hőszigetelő rendszerek elvárásainak. A legjobb ár/érték tényezőjű termékeket válogattuk be kompromisszummentesen.  


1, Szigetelőanyag: Boviracell EPS H80 fehér, Mindig azt mondjuk, hogy amennyiben van az embernek helye, akkor ne vegyen Grafitos polisztirolt, egyszerűen nem éri meg. Ellenben pl ablakbefodulásnál a szokásos 2cm helyett jobb egy hajszállal ha grafit. Viszont itt a fontos megemlíteni, hogy ne 2cm-el forduljanak be. Ne sajnáljuk az a pár órát amíg körbevéssük az ablakot, és próbáljunk meg kb 8-10cm-el befordulni.
2, Kezdősín: Kezdősín és a hozzá tartozó felfüggesztő és távtartó elemek sok kellemetlenségtől menthetnek meg. Ha nem kívánnak kezdősínt használni, akkor ajánlatos pl egy kátszó élű pvc élvédővel vízorrot csinálni a homlokzati rész kezdésekor.
3, Dűbel: Wrek-Met LTX dűbel, Ejot eps maró, és Ejot 70mm tárcsák. Jelenlegi tudásunk szerint ez a legolcsóbb hőhídmentes dűbelezési technika.
4, Ragasztás: Tytan styro 753, purhab alapú polisztirol ragasztó, Gyors hőhídmnetes, és stabil rögzítés 10 perc alatt. 
5, Glettelőanyag: Hőplusz prémium ragasztó, Megszáradva világos szürke árnyalat, jó eldolgozhatóság.
6, Üvegszövetháló, élvédő: Schwenk 160gr, 1,1m széles tekercs Jelölve az átfedéssel, tapintásra érződik, hogy erős mégis rugalmas. Könnyen vágható. PVC élvédőt pedig minden pozitív vagy negatív élre érdemes tenni.
--A hálózás folyamata hőszigetelő rendszereknél az egyik legfontosabb lépés, ne feledkezzünk meg az ablakok, ajtók sarkaihoz erősítő hálót tenni. A kéreg vastagságának növelésével erősödik a felület, tehát a többszöri glettelés nem tesz rosszat.
7.Vakolat: Revco Variomax, vagy Revco Szilikon utóbbi gyári 27 év garanciával.

Termékek oldalanként