hu Magyar

  • hu

Pénznem : Ft‎

Revco Primer alapozó Teljes kép

Revco Primer alapozó

A REVCO PRIMER vakolatalapozó gyárilag elôkevert, diszperziós kötôanyagú, kvarc töltôanyagú, uv. sugárzásnak ellenálló pigmenteket és tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó vakolat alapozó

  • Elérhetőség: Rendelésre, rövid határidővel.
  • vödör/#

  • A termékhez elérhető szállítási módok:
    • Személyes átvétel
    • Házhozszállítás
    • MPL futárszolgálat

9 944,10 Ft‎/vödör

Hasonló termékek:

 

 

A REVCO PRIMER vakolatalapozó gyárilag elôkevert, diszperziós kötôanyagú, kvarc töltôanyagú, uv. sugárzásnak ellenálló pigmenteket és tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó vödrös kiszerelés? vakolat alapozó, mely a REVCO COLOURS kártya színeiben kapható.


Alkalmazási terület: A REVCO PRIMER vakolatalapozó alkalmas régi és új épületek külsô, illetve belsô falazatainak színvakolást és lábazati díszítôvakolást megelôzô alapozására. 


Alapfelület jellemzôi: Az alapfelület por- és szennyezôdésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. Vakolt felület és beton falazat esetén az alapfelület szilárd, valamint mozgás és zsugorodás mentes legyen. A felületnek simítottnak, vagy gletteltnek kell lennie. A meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat távolítsuk el, majd a felületen lévô hibákat, az alapozást megelôzôen javítsuk ki. Ugyanakkor ügyeljünk arra, hogy a javított részek a már meglévô felülettel azonos struktúrájúak legyenek. A REVCO PRIMER vakolatalapozó nem alkalmas a felület hibáinak kijavítására, azt cementhabarccsal végezhetjük. 


Elôkészítés: 
Nagy nedvszívású alapfelület - mint régi mész-cement vakolat, pórusbeton vagy perlites alapvakolat - esetén az alapozót max 2 liter vizzel lehet hígítani. Hôszigetelô rendszerre történô feldolgozás esetén nem szabad hígítani! A falfelület alapozását a vakolás elôtt 24 órával végezzük el. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására! Minden esetben a vékonyvakolat színével megegyezô alapozót használjunk!